Der er mange fordele ved at bruge digital tidsregistrering til at holde styr på dine ansattes tid. Det gør det nemmere for dig at få overblik over, hvor meget tid de bruger på hver opgave, og det gør det også nemmere at fakturere dine kunder. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man bruger digital tidsregistrering. Derfor har vi lavet en lille guide, så du kan komme godt i gang.

Sådan registrerer du din tid

Det første du skal gøre, er at registrere din tid. Det kan du gøre på flere forskellige måder, men den mest almindelige måde er via en app eller et websted som f.eks. https://customoffice.dk .  Først skal du vælge, hvilken opgave du arbejder på. Herefter skal du indtaste start- og slutdatoen for opgaven, og så skal du vælge, hvor mange timer du har brugt. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen “Registrer tid”.

Sådan fakturerer du dine kunder

Nu kan du begynde at fakturere. Det første du skal gøre, er at vælge den kunde, du vil fakturere. Herefter skal du vælge de opgaver, du har lavet for kunden, og så skal du vælge en faktureringsmåde. Enten fakturerer du for de timer, du har brugt på opgaven, eller også fakturerer du et fast beløb for opgaven.  Når du har valgt en faktureringsmåde, skal du indtaste dine kontaktoplysninger og bankoplysninger, og vælge, hvornår fakturaen skal sendes. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen “Fakturer”, og så er du færdig.

Konklusion

Som du kan se, er det nemt at få overblik over alle dine udeståender, så længe du bruger digital tidsregistrering.

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm