Google Analytics kursus på grundlæggende niveau

Lær at få mest muligt ud af dine markedsføringskroner og hjemmeside med verdens bedste værktøj.

Spilder du også mange tusinde kroner på markedsføring?

En af grundende til at digital markedsføring er så effektivt ift. traditionel markedsføring, er at du kan måle meget præcist på hvilke af dine marketingaktiviteter og -kampagner der ender med rent faktisk at give salg og henvendelser (og besøgende på din hjemmeside, nyhedsbrevstilmeldinger og lign.)

Dermed ved du om den tid og de penge virksomheden i dag bruger på markedsføring, f.eks. på Google AdWords, SEO, bloggere eller Facebook rent faktisk giver noget igen, eller om pengene er spildt og du i fremtiden skal fokusere på noget andet.

Uden denne værdifulde viden er det praktisk talt umuligt at bruge sine markedsføringskroner på den bedste måde

Det er lige præcis Google Analytics der giver denne viden i form af data og statistik. Google Analytics, som uden sammenligning er det bedste værktøj på markedet – også er det gratis.

Det her kursus er for dig, der arbejder med virksomhedens marketing og/eller hjemmeside. Du har måske hørt at Google Analytics er det bedste værktøj til digital markedsføring og hjemmesider der findes, måske har brugt det før, men er ikke helt sikker på hvordan du bruger det på den bedste måde.

Få overblik og hands-on erfaring på 7 intensive timer

Lige meget hvad så vil du efter dette intensive kursus – hvor alt bliver simplificeret og forklaret så du virkelig forstår det og får overblik – kunne bruge Google Analytics på din egen hjemmeside. På dagen arbejder du nemlig på din egen Google Analytics, så du bliver hjemmevant i programmet og ved præcis hvilke tal du skal bruge i din virksomhed.

Derudover lærer du også hvordan du finder frem til præcis de sider på din hjemmeside du vil få mest udbytte af at optimere på, dvs. mere salg og flere henvendelser. Og hvordan de besøgende på din hjemmeside agerer, f.eks. hvilke sider de besøger og meget mere.