Udtalelser og referencer

Inden workshoppen med Jonas havde jeg ret godt styr på den organiske del af Facebook, men ikke annonceringsdelen.
Det blev der dog lavet markant om på, på dagen, hvor vi både fik sat det hele op og gjort målgrupper, kampagner og annoncer klar, sådan at jeg nemt kan køre målrettede og effektive kampagner for alle vores godt 20 medier.

Resultaterne taler for sig selv. Jeg kan kun anbefale andre der arbejder med marketing at investere i sådan en workshop.

Tim Borup JørgensenMarketingkoordinator, Nordiske Medier A/S

Jonas er en blændende og inspirerende specialist i undervisning af både SEO og Google AdWords. Det var en super læring, der blev formidlet på en overskuelig måde. Bedst af alt var at Jonas havde planlagt tilpas tid til hands-on med stoffet, sådan at læringen sidder i fingrene når dagen er omme.

Fagligt fik jeg en super oplevelse og jeg var utrolig glad for den hjælpsomhed og overskud i besvarelse af praktiske spørgsmål under og efter undervisningen.

Morten ThieleDirector of Sales, Crowdio

Vores samarbejde med Jonas har fungeret forbilledligt; fra vi havde den indledende samtale om mål og rammer til opsætning af kampagner og løbende support.

Vi har oplevet en fleksibel medspiller, som har kunnet supplere hvor vores egen kompetence og egne ressourcer kom til kort.

Henrik MortensenMarketingansvarlig, Skuespillerakademiet

I løbet af to workshops med Jonas ... har vi fået det nødvendige overblik og de rette værktøjer til at optimere vores SEO indsats.

Caroline HagenCMO,Delfi A/S

Jonas ... har ydet uvurderlig hjælp i forbindelse med SEO på vores nye site. Begreber som redirects og konverteringsoptimering var noget helt nyt for mig at skulle håndtere. Jeg har nu langt bedre styr på vores SEO og vil helt sikkert vende tilbage, når jeg har behov for ekspertise og gode råd.

Elise StarckeMarketingkoordinator, Triplan International A/S

Jeg har benyttet Jonas, med stor tilfredshed, til marketing workshops, hvor mine medarbejdere blev oplært og vi fik udarbejdet strategier og handlingsplaner mm.

Rasmus BrushøjCEO, Databoard ApS

...Vi bookede derfor en SEO-workshop med Jonas ... Workshoppen blev skræddersyet til vores behov og vi fik blandt andet; nye øjne på optimeringsarbejdet i form af en SEO gennemgang af vores site, sparring ift. vores allerede udarbejdede SEO strategi og planer mm.

Udover at have fået sparring og justeret lidt på vores indsatsområder, gik vi hjem med ny viden samt implementerbare ideer og løsninger. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og opfordre flere til, at benytte sig af muligheden for, at sparre med en SEO-ekspert.

Jeanette Vivi HindsdalMarketingkoordinator, Nettoparts ApS

Jeg oplever Jonas, som meget ærlig og vedholden. Han fortæller en kunde, hvis de vil købe noget, de ikke har behov for. Og han er heller ikke bange for at tage konfrontationen, hvis kunden... er ved at tage nogle dårlige beslutninger. ...

Jeg giver derfor Jonas de varmeste anbefalinger og er sikker på, han kan gøre en forskel i fremtiden...

Lars SkjoldbyCEO, Skjoldby & Co. ApS

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jonas ... til at varetage hele vores digitale markedsføring.. Jonas var en stærk sparringspartner der selvstændigt formåede at skabe resultater.. Jeg vil anbefale Jonas til alle der har brug for assistance med digital markedsføring.

Mathias Harder StangeCEO, UIC A/S