Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan opgradere din webshop. Du kan blandt andet opgradere en række forskellige funktioner på webshoppen – herunder eksempelvis produktsider, betalinger, indkøbskurv og meget andet. Du kan desuden også opgradere din generelle marketingsstrategi for din webshop. Du kan gøre alt dette ved brug af WordPress og Woocommerce. Måske har du hørt om dem før, måske aner du ikke, hvad det er. Vil du have information om, hvorfor WordPress og Woocommerce er kanon til mindre webshops? Læs med herunder og få alt den information du skal bruge om Woocommerce.

Hvad er Woocommerce?

Det absolut ikke alle virksomhedsejere, der ved, hvad Wocommerce egentligt er. Woocommerce er et helt gratis plugin, som giver din webshop WordPress funktioner. Dette vil i sidste ende optimere din webshop og skabe flere kundebesøg samt større kundetilfredshed. Woocommerce har som tidligere nævnt en lang række smarte funktioner, der optimerer din webshop. Udover at Woocommerce kan bruges til mindre webshops, der leverer en form for fysisk produkt, kan det desuden også bruges til at håndtere medlemsskaber, abonnementer og meget andet. Woocommerce er uden tvivl en af de mest udbredte og populære løsninger blandt virksomhedsejere – og med god grund. Det er let at bruge, og skaber hurtigt langt mere trafik på ens webshop. Med Woocommerce får du endnu mere funktionalitet og muligheder, du ikke vidste, din webshop havde. Er du i tvivl, om Woocommerce er noget for dig og din hjemmeside? Så kontakt en fagmand allerede nu – her vil du kunne få dine mange spørgsmål besvaret.

Fordele ved Woocommerce – bruges til alt fra salg af krystalsten til guides

Der er som tidligere nævnt rigtigt mange forskellige fordele ved brugen af Woocommerce – herunder eksempelvis nye funktioner og forøget kundeaktivitet på ens hjemmeside. En anden fordel ved Woocommerce er at det er en open source, hvilket betyder, at du som virksomhedsejer, ikke har samme begrænsninger som ved de almindelige proprietære systemer. Derudover er selve Woocommerce støttet af et stort samfund af dygtige udviklere og brugere, som kan svare på alle dine spørgsmål om eksempelvis plugins. Sidst, men bestemt ikke mindst, findes Woocommerce på hele 24 forskellige sprog. Dette betyder, at du kan administrere og styre din webshop på lige netop det sprog, du ønsker og er mest komfortabel på. Et godt eksempel på en hjemmeside, der benytter sig af Woocommerce, er den fine webshop https://krystalsten.dk. Krystalsten er en flot hjemmeside, hvor du kan finde mere inspiration til din hjemmeside. Du kan også overveje, om du vil have en krystalsten sendt hjem.

 

admini

Author admini

More posts by admini