Der er mange muligheder, når det kommer til annoncering på nettet. Medmindre man har et stort budget, er det derfor afgørende, at man målrettet indsatsen korrekt.

Det betyder, at man ikke bør annoncere på tværs af alle sociale medier. Først og fremmest kræver det et stort budget at gøre, men det er også sjældent, at det giver mening at gøre.

Eksempelvis er annoncering på LinkedIn ikke noget, der giver mening for alle virksomheder. Inden man sætter gang i dette, skal man derfor overveje, om det er en indsats, der giver mening.

LinkedIn er et professionelt netværk

Overvejer du at annoncere på LinkedIn, skal du huske, at det er et socialt medie, der bruges i professionel sammenhæng. Derfor giver det typisk bedst mening at bruge det til B2B-annoncering.

Det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan bruges i andre sammenhænge. Det kan det nemlig godt, men det er ganske sjældent, at det vil være tilfældet.

Driver du eksempelvis en webshop, hvor du sælger makeup, festartikler eller noget tredje, er LinkedIn sandsynligvis ikke det bedste sted at spendere dine marketingkroner.

Overvej at forhøre dig hos en ekspert

Er du i tvivl om, hvorvidt det giver mening for dig og din forretning at annoncere på LinkedIn? I så fald er det en god idé, at du forhører dig hos en ekspert.

Gør du det, vil du kunne få et konkret svar på, hvorvidt det vil give mening. En ekspert har reel erfaring at basere sit svar på, og har sandsynligvis forsøgt sig med at annoncere for mange forskellige produkter og ydelser.

Desuden vil enten et bureau eller en freelancer ikke have interesse i at tilbyde dig annoncering på LinkedIn, hvis det ikke giver mening. De ønsker nemlig ikke at risikere, at du forvandler dig til en utilfreds kunde.

LinkedIn-annoncering kan være en god investering

Overvejer du at annoncere på LinkedIn, skal du ikke lade dig skræmme af, at det ikke er alle, der får succes med det. Det kan nemlig vise sig at være en god investering, hvis du har de rette produkter eller ydelser.

Da det primært er et B2B-medie, er det især virksomheder, der arbejder med salg til andre virksomheder, der kan få gavn af det. Hvis det er tilfældet for dig, er det bestemt værd at annoncere på LinkedIn.

Det skal dog nævnes, at du ikke selv bør stå for det. I stedet skal du overlade det til en ekspert. Ved at gøre dette, øger du nemlig dine forudsætninger for at få succes med annonceringen.

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm