Uncategorized

Søgemaskineoptimering for begyndere

By 15. april 2022No Comments

Dette indhold er sponsoreret

Undersøgelser peger på, at folk i stigende grad shopper online frem for i fysiske butikker, og i mange henseender er der da også en lang række fordele forbundet med online shopping. For det første er det nemmere at købe ting online, da du kan sidde hjemme i din sofa og bestille varer hjem. Derudover er det også tit billigere.

Almindeligvis, når folk skal købe noget på nettet, starter de med at søge på Google.

Hvis du arbejder med digital markedsføring i en større virksomhed eller er indehaver af din egen webshop, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at være synlig på søgemaskinerne.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, der på dansk oversættes til søgemaskineoptimering, og det er helt afgørende, hvis du ønsker at optimere din virksomheds digitale synlighed. Det kan være tidskrævende og kompliceret at blive synlig i søgeresultaterne på Google, hvorfor det kan være en god ide at kontakte et SEO-bureau, der kan hjælpe med den del af markedsføringen. Hvis din virksomhed ligger i Københavnsområdet, kan du kontakte et SEO bureau københavn, der vil kunne hjælpe med din SEO-strategi. Men uanset om du får hjælp til at håndtere SEO-strategien eller selv vil stå for hele processen, så er der tre ting, der er vigtige, hvis din hjemmeside skal være blandt Googles favoritter.

Teknisk SEO

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at alt det tekniske på din hjemmeside er i orden. Derfor bør du lave en teknisk analyse, hvor du undersøger, om Google indekserer dit website optimalt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil det resultere i dårlige placeringer i søgeresultaterne på Google. Hvis den er helt gal, vil din hjemmeside slet ikke dukke op, når potentielle kunder foretager en forretningsrelevant søgning.

Content

Dernæst er indholdet på din hjemmeside afgørende i forbindelse med SEO. Hvis du ønsker, at din hjemmeside dukker op øverst i Googles rangering, kræver det, at indholdet på din hjemmeside er af høj kvalitet, da Google ellers ikke vil anskue det som værende værd at rangere højt i søgemaskinen.

Linkbuilding

Hvis din side skal ligge højt, er det også vigtigt, at den har autoritet. Det får den ved hjælp fra linkbuilding. Linkbuilding går i sin enkelthed ud på at styrke hjemmesidens autoritet og troværdighed over for Google. Det får den ved, at andre websites linker til hjemmesiden, og på den måde anbefaler den til Google. Det kan være alt fra producenter, leverandører, nyhedsmedier og bloggere, der linker til din hjemmeside. Jo flere hjemmesider, der “anbefaler” din hjemmeside, jo større troværdighed har den i Googles øjne.

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm