Hvor vigtigt er det at din virksomhed har en tilstedeværelse online? 

 

En stærk online tilstedeværelse, især en hjemmeside, har mange fordele når det kommer til at øge indtjeningen, og det kan have en afgørende betydning for hvordan virksomheden klarer sig på sigt, uanset hvilken branche i er i. 

Her er de vigtigste grunde til at det er vigtigt at jeres virksomhed har en hjemmeside:

 

Branding

At vise jeres brand til jeres potentielle kunder er en af de vigtigste ting i kan gøre. Ved klart at kommunikere hvem i er, hvad i repræsenterer, og hvad i står for, øger i også chancerne for at jeres kunder køber hos jer.

 

Troværdighed

En af hovedårsagerne til, at jeres virksomhed bør have en hjemmeside, er at det øger jeres organisations troværdighed. Mange virksomheder ved faktisk ikke at et flertal af deres kunder prøver at besøge deres hjemmeside, inden de foretager et køb. 

 

Der er også stor sandsynlighed for at der er andre udbydere, konkurrenter, der tilbyder en lignende service. En måde i kan skille jer ud er ved at have en flot hjemmeside, der tydeligt kommunikerer hvad i står for til jeres forbrugere.

 

Kontaktinformationer

Det siger sig selv at jo lettere det er for jeres kunder at komme i kontakt med jer, jo nemmere er det også for potentielle kunder at finde jer. Det skal være nemt for brugerne at finde relevante kontaktoplysninger, så de kan tage kontakt. 

 

Vis jeres CVR-nummer

Hvis virksomheden er en B2B-virksomhed, bør i også vise jeres CVR-nummer på jeres hjemmeside. Faktisk skal i vise det. Det er også god kutyme at erhvervskunder først tjekker jeres virksomheds regnskab før de tager kontakt eller køber noget hos jer.

 

Leads

En af de mest spændende ting ved at have en hjemmeside til jeres virksomhed er at det øger chancerne for at finde kundeemner. Når folk finder jeg online, og de bliver interesseret i jeres produkt eller tjeneste og vil vide mere, ved de, hvordan de skal kontakte dig takket være oplysningerne på din hjemmeside, som giver jer mulighed for at øge jeres salg. 

 

Organisk trafik

Når virksomheden har en SEO-optimeret hjemmeside stiger den automatisk i Googles søgeresultater. Det vil sige at når folk søger efter et produkt eller en tjeneste, er der en chance for, at jeres hjemmeside dukker op i resultaterne. Det er en fantastisk mulighed for at udvide jeres kundebase organisk og eksponentielt.

 

Digital markedsføring

Hvis i planlægger at udnytte digital markedsføring til at øge jeres kundeemner og få jeres virksomhed til at vokse, er det nødvendigt at udnytte al data om historisk trafik til jeres hjemmeside, så i kan målrette jeres kampagner mod de mest kvalificerede kunder og få det bedste investeringsafkast på jeres annoncekroner. 

 

Hjemmesider er blevet vigtige for virksomheder i dag. Vi anbefaler kraftigt at lave en hjemmeside hvis du ikke allerede har gjort det. Det er nemmere end du tror. 

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm