Gæsteindlæg af Erik Haalo Hamre

Det har aldrig været nemmere at starte en blog eller en niche hjemmeside end det er nu. 

Så hvis du drømmer om at blogge og skabe dig en online indtjening på nettet, så er det bedste tidspunkt at gå igang – lige nu.

Men selvom det aldrig har været nemmere at starte en niche side eller blog, så er kampen om brugernes opmærksomhed også større end nogensinde før. 

I dette indlæg får du mine 3 bedste tips til at få success med niche sites og blogging i 2022.

  1. Ekspertviden skal der til

Det er ikke længere nok at være en glad amatør indenfor de fleste områder når du blogger. Den tid hvor det var nok at være først og god til det tekniske er lidt forbi. I dag er det så nemt at blogge og drive en hjemmeside at næsten alle kan finde ud af det. Derfor er der også eksperter der blogger indenfor alt fra kaffe til fitness til madlavning.

Så hvis du vil have success som blogger skal du være ekspert. Men her er pointen. Du behøver ikke være ekspert-ekspert. Du kan bare være en nysgerrig amatør-ekspert eller super nørdet nørde-ekspert. At være ekspert betyder bare du tager dit emne seriøst og ikke udgiver dig for mere end du er.

  1. Brug flere medier

Hvis du ser på de meget succesfulde bloggere, så har de næsten alle sammen også en populær Instagram side og nogle af dem har også en Youtube.

Men mange på Youtube og Instagram har ikke en blog. Det er her du som blogger har en fordel. For det kan godt være at Youtuberne og Instagrammerne har en masse følgere, men hvis de ikke har en blog bliver det lidt flygtigt og deres gode indhold kan blive forældet. Og man kan jo ikke redigere i en video.

Så jeg synes klart du skal starte dit projekt med Instagram og Youtube, men glem ikke din blog og hjemmeside.

  1. Bliv en del af et netværk

Det kan godt være ensomt at arbejde på nettet og derfor er det super fedt at have nogen at sparre med. Nogen der forstår alle de ting du taler om og som ikke synes du er tosset fordi du vil leve af at blogge. Så find dig nogle fællesskaber og gør en indsats for at møde dem i virkeligheden. Det kommer der altid gode ting ud af.

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm