Uncategorized

Derfor er gode packshots vigtige for webshops

By 8. september 2022No Comments

Når det kommer til webshops er det vigtigt at man får fremvist sine produkter på en måde, der får den potentielle køber til at købe produktet. Derfor er gode packshots vigtige for webshops. Packshots er nemlig en professionel måde at fremvise en webshops produkter.

Packshots er en særlig form for produktbillede, som måske lyder som en fremmed betegnelse, men som alle der har stiftet bekendtskab med webshops, før eller siden har haft stiftet bekendtskab med.

Her i artiklen ser vi nærmere på hvad packshots er, hvorfor de er så vigtige og fordelagtige, samt hvor du finder en dygtig produktfotograf, der kan tage gode produktbilleder og packshots til din webshop. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med videre her på siden.

Hvad er packshots

Et packshots er et enkelt og samlet billede af et produkt og dets emballage. Et packshot er ofte taget i et studie, og bruges eksempelvis på webshops, varekataloger og ved markedsføring.

Formålet med et packshot er at gøre et produkt så letgenkendeligt som muligt for den potentielle køber, så den potentielle køber reagerer og i bedste fald køber produktet. Med et packshot er du dermed med til at øge konverteringsgraden, hvad enten dit mål er et salg, en henvendelse eller andet.

Fordele ved packshots

Formålet og samtidig den helt store fordel ved packshots er, at det vil øge konverteringsgraden på din webshop. Det vil sige at du ved at skifte dine produktbilleder ud med et packshots, kan opnå et større salg af dine produkter. Dette skyldes blandt andet at packshots vil få din webshop til at fremstå mere professionel.

Et packshot gør det dertil muligt at fremvise produktet i sin reneste form, samtidig med at et packshot gør det muligt, at fremhæve bestemte detaljer eller egenskaber ved produktet. Alt i alt vil et packshot være den bedre løsning, når det kommer til at fremvise dine produkter på din webshop.

Her kan du få taget professionelle packshots

Det gælder om at få valgt en dygtig fotograf, der samtidig har erfaringen med packshots, og som har forstand på alle detaljerne. Det kan godt være en svær opgave, da dygtige fotografer af packshots ikke hænger på træerne.

Vi anbefaler fotograferne på triggerhappy.dk, hvor du finder dygtige og kompetente packshots fotografer, der vil tage professionelle og flotte packshots af dine produkter. Du er derfor godt sikret, at du vil få taget de helt rigtige packshots med triggerhappy.dk.

Jonas Holm

Author Jonas Holm

More posts by Jonas Holm